Damm, skräp och allmänt skitigt....

Ja, nu är vi ordentligt inne i skiten igen! Damm, skräp och massa stora ingångar för råttorna om de vill....

Dagens rysare var när den gamla varmvattenberedaren som fått sitta kvar i badrummet, skulle ner. Stor som ett värre schabrak, säkert 50 kilo tung, och upphängd precis under taket med bultar som gick genom väggen och kom ut på hallsidan. Alltså var jag tvungen att lossa muttrarna på hallsidan och slå in bultarna genom väggen, medan Bertan stog på badrumssidan och höll emot/i själva beredaren.

Rädslan och adrenalinet sprutade vilt hos oss båda, kan jag säga, men det fanns ju inget annat sätt. Men det gick bra, som tur var.... 

Sen började rivning modell värre, så här ser vår hall ut nu:Under processen ska den gamla fula badrumsdörren bytas ut!

 

Den här "tjusiga" tapeten hittade vi under pärlsponten i hallen.Dock återstår mycket att riva än. Vi har också konstaterat att vi måste inkludera väggarna runt trappan i det här projektet också, det blir större än vi ville. Det värsta är att i "trapphuset" är det ju som värst kanske fyra meter högt och alltså måste vi på något sätt bygga några ställningar för att kunna jobba. Riktigt hur vet vi inte än.

Kommentarer
Postat av: diana

Ååå, vilken fin tapet ni hittat :)

Tack för ditt stöd! Jag går min egna väg och så småning om är jag säker på att allt ordnar sig, bara jag kommer ihåg vad som är bra för mig och vem/vad som gör glad.

Hoppas ni haft en strålande helg. Kramar!!

2011-05-01 @ 17:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0