Off we go!

I vårt lantkök döljs ju såklart kökshandukarna av en paradhandduk. Jättefin under vår, sommar och höst i sina olika blå färger, men självklart ska det vara en med lite rött till jul! På förmiddagen påbörjades därför lite roligare pyssel - leta fram gammal lakansväv, sen mäta, klippa och fålla. Sen in till stan och optikern och efteråt en sväng in på "Flitiga fingrar" och köpte rött broderigarn och faktiskt så slank det även med lite bomullsgarn i söta babyfärger.... vi får se vad det kan bli av det!

Men det var ju optikerbesöket som var dagens stora händelse (näst efter makens hemkomst, såklart!). Det slutade med att de tog tillbaka båda de nya paren och ska slipa om glasen! När man ser bättre med de gamla än de nya så är det helt klart något som inte är OK. Hoppas bara att det blir bättre!

I morgon kopplar vi på släpvagnen efter bilen och kör de ca 80 milen ner till mina hemtrakter, i skogarna mellan Borås och Alingsås och hämtar den fina Karl Johanssoffan jag råkade få till skänks för några år sedan. Den har ju stått där nere hos fadern sedan dess och väntat på att vår renovering ska ge den ett rum att bo i. Det rummet är ju inte klart än, men lär bli under vintern och då är det ju roligt att kunna möblera med det som ska vara där! Ska bli väldigt roligt att få hem den, och ännu roligare den dan jag får börja inreda rummet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0