Produktiva

Idag har det varit en produktiv dag, får man säga, eller så kan man säga att vi varit jäkligt duktiga, tror vi tar den varianten!

Har bytt soffklädsel på sofforna, vilket naturligtvis medför att mattorna måste ut och då är det lika bra att flytta ut de mindre möblerna också (fåtöljer och bord) och passa på att städa och tvätta av golvet ordentligt. Hade ju tänkt möblera om som förra vintern för att få plats med granen, men tror att det blir tillräckligt med plats för den genom att vrida upp sofforna lite, testar och ser! Nu är det klart och ser ut så här:Även i pågående renoveringsprojektet, mitt arbetsrum, har det jobbats idag - det har kommit upp plast över isoleringen och så har vi satt upp vindpapp i taket. I taket behövs ju egentligen ingen vindpapp, vårt sovrum är ju ovanför. Men vi har ju tänkt att försöka återanvända de härliga gamla breda (upp till 35 cm!) bräderna vi hittade överst i taket när vi rev det, och där är det en del glipor och därför tror vi det är bra med svart papp ovanför. Tanken var att börja sätta tillbaka taket i morgon, men olika funderingar har fått oss att bestämma oss för att i stället börja med att sätta upp väggskivorna och gipset.

Det gör också att det blir mer tid att snygga till brädorna, de är grymt impregnerade av den hemska jord/aska/kalk/sågspånsblandningen som var isolering mellan våningarna. Ju mer man kan få bort av skiten, desto bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0