Värsta röjet

Soligt och fint även idag, och inte heller idag någon promenad... men röjsågen hängdes på, med slyklinga, och båda dikena åte på åkern är nu upprensade. Faktum är att man blir både smått andfådd och rejält genomsvettig av att gå med en sån där maskin. Det må se lätt ut, men det tar på! Men prydligt och snyggt ser det ut efteråt, plus att man känner att man har fått en genomkörare och varit duktig.... så var vi där igen....

Bertan har också varit väldigt duktig i helgen, nu ligger det plåttak på båda "påbyggnadsgaragen". Han byggde ju på en "traktorcarport" på baksidan av garaget, samt en även på ena långsidan. Där ska släpkärran få en plats, samt även åkgräsklipparen och snöslungan. Det är den senare delen som nu fått tak, samt väggar, så långt virket räckte. Så nu känner vi oss hyfsat väl rustade för vinter. Självklart skulle jag tagit några bilder på dessa konstruktioner, återkommer med det!

Något som jag är väldigt glad över är att Dennis och Heli kommer hit och firar jul med oss. Ser väldigt mycket fram mot det, ska bli så roligt att få rå om dom och extra roligt att få se och känna på hennes mage.... där finns det allra första lilla barnbarnet nämligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0