På resande fot

Som vanligt numera när jag ska ut på jobbresa, hade jag svårt att somna i går, och vaknade flera gånger under natten. Men det stressar mig egentligen inte så mycket, eftersom jag vet att man fixar det lätt ändå. Det är mest bara att det är irriterande att inte kunna somna.

Sen var det upp med tuppen som gällde och vid sju gav jag mig iväg från stugan. Det är helt suveränt med GPS, den har hjälpt mig hur mycket som helst på alla nya ställen jag varit på senaste året, men ibland vill den att jag ska ta den genaste vägen fågelvägen, medan jag tycker att den större vägen nog går fortare. Så var det idag. Efter alla instruktioner från den om att vända, svänga osv, höll jag nästan på att missa den avfart jag tänkt mig. Men i Burträsk hamnade jag till slut! Tycker att det är ett så tråkigt namn, det låter som ett riktigt tråkträsk! Men det var en liten fin köping som låg intill en stor fin sjö, är säkert hur fint som helst på sommaren! Nu var det ju en del snö kvar efter förra veckans nederbörd i stället.

Det roliga med såna här småställen är fast man lätt tror tvärtom, så kan man få riktigt hyfsade ordrar. Bara namnet på butiken talar emot det - Burträsk Järn och Färg. Men det visade sig att förutom byggvaror m.m, har de en riktigt stor present/inredningsavdelning. Många butiker, framför allt inåt landet i Norrland är ju tvungna att ha ett brett sortiment, så man ska inte rynka på näsan och dra förhastade slutsatser.

Efter ett par timmar i Burträsk blev det Skellefteå och ett par besök där, sedan vidare upp till Piteå och hotellet. Totalt har det åter blivit många timmars kundbesök, i det närmaste sex, samt nästan fyra timmar i bilen. Även ett gäng ordrar, fast de flesta små. Men bättre till än från!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0