Höstlov

Idag har jag besökt metropolen Hudiksvall, kan inte låta bli att associera till Ronny Erikssons låt där refrängen hela tiden slutar med "likt förbannat så hamnar man till slut i Hudiksvall" eller nåt sånt.

Lite elakt, det är faktiskt en liten fin stad, men känslan som låten har bidragit till är ju att det är Sveriges tråkigaste stad. Kanske det är, men fin att gå i! En större stadskärna än andra städer i samma storlek, en fin liten hamn med mysiga sjöbodar som inrymmer diverse små trevliga butiker. En stad som faktiskt inte förtjänar sitt rykte!Så stora affärer blev det dock inte, så kanske är Hudikborna inte så olika Sundsvallsborna - nä, det går aldrig att sälja här! Oavsett om du tycker om varan själv; bestäm dig för att kunderna inte gillar den (de är ju från en annan planet), köp inte in den och DU KAN INTE SÄLJA DEN! Så enkelt är det!

Dagens besök var det sista på ett par veckor. Nu har vi kommit till de veckorna under hösten när butikerna överöses med de varor de köpt in tidigare under sensommaren/hösten och de får fullkomlig panik och utgår (se ovan) om att det inte kommer att säljas. Att då försöka få komma och sälja mer kan man glömma. Så nu blir det hemmavarande ett par veckor.

Synd då att det inte blir något jobb för taxisvängen den här hösten. Är egentligen inte förvånad, responsen på att ta mina tjänster i bruk och varit minst sagt dålig. De tycker det är bättre att de stekta sparvarna flyger in i munnen på dom, och fortsätter sitta och vänta på att så ska ske..... Hade annars passat mig bra att i morgon åka iväg på det mötet som ska vara och få debitera tid; min stekta sparv, kan man väl säga....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0