Höstblues

Alla har vi våra funderingar, våndor, grubblerier och allmänna tankar över saker och ting. Vissa dagar gaddar dessa ihop sig, tycker jag, allt blir aktuellt på en och samma dag och det bara mal runt i huvudet. En sån dag har det varit idag.

Att sedan det vackra höstvädret vi har fått njuta av ganska länge nu, idag doldes av dimmor som drog in från havshållet, kändes ju inte så uppmuntrande.

Ett av funderings/grubbleriämnena är min bil. Min kära röda pärla, som går som en klocka, trevlig att köra och har varit min i dryga nio år. Nu verkar det som hon blivit mer än lovligt törstig, inte på bensin, men olja. Inga bra tecken! Läcker inte, men verkar som det av någon anledning går åt en del. Helt plötsligt. Vad göra? Avvakta och se om verkstan var för snål vid senaste servicen och att hon snart fått den mängd hon behöver? Börja titta efter ny bil? Värsta är att jag inte har råd med nyinvestering, även om vi inte pratar NY bil. Usch ja..

Så är det jobbfunderingar, kommer det här att så småningom löna sig? Även om hösten varit bättre än våren, så ger det mig inte alls det som behövs för att kunna leva på. Kommer det att göra det? I så fall när? Och hur FAAAN  ska jag göra med bilen??????

Som pricken över i:et en sån här dag så uppstår dessutom diskussioner med närstående som jag hade kunnat vara utan. Men det ska väl lösa sig, det också....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0