Söndagstankar

Sämre-måendet är tillbaka idag igen. På ett sätt vore det lika bra att bli dyngförkyld och sedan ha det avklarat (förhoppningsvis) för den här vintern. Å andra sidan har jag lite ringande-jobb nästa vecka för den gamla taxivärlden, och det funkar ju inte om man ligger däckad. Så det är väl bara att ta saker och ting som de kommer och gilla läget...

Nåt som jag gillar är att ljusslingan i utegranen kom upp igår. Självklart är vi först i byn med detta, men jag begriper inte varför man ska vänta med detta till första advent, men sen kan det få sitta upp till i slutet på februari? Det är väl inte mer jul då än nu? En något suddig bild från köksfönstret:Även grangirlangen med slinga kom upp över farstutrappen idag, och vintern står ju som spön i backen, så det passar bra. Var ju i skogen för en vecka sen och hämtade en liten granplanta som jag idag tryckte ner i en av krukorna nedanför trappen. Så småningom blir det lite dekorationer där.

En stor fundering jag har är hur fasiken småfåglarna fungerar egentligen? Har en fågelautomat för frön och vissa dagar tömmer fåglarna den på ca ett dygn. Sen kan det gå flera dar och inte en fågel är där? Finns bättre mat hos grannen? Har det helt plötsligt blivit nåt fel på fröna? Förstår inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0