Fixande och funderande

Kramfors och Sollefteå klarades av i torsdags utan problem för nån av oss, men moddigt var det på sina ställen när man kom av E 4:an.

Idag har det småsnöat hela dan, inga mängder, men ett lätt, fint snöfall hela dan. Var uppe i skogen för att hämta en liten, menar LITEN gran att sätta i en av utekrukorna och upptäckte att det är faktiskt ganska mycket snö! Trots plusgraderna igår och underkylt regn så är det mellan 2 och 3 decimeter.

I övrigt har väl inte dagen bjudit på några revolutioner, Bertan har satt upp de sista OSB-skivorna i renoveringsrummet och även fått upp några av gipsskivorna som ska upp utanför.

Min insats idag har väl bestått av dammsugning, det väldigt betungade trycket på "på"-knappen på tvättmaskinen, idén om att få en hylla ovanför knoppbrädan för jackhängning, samt målande av konsoler för densamma, och så klart - som vanligt- matlagning. Maten blev god; vi syndade med fransk potatisgratäng och till det en GOD köttbit!

Lite småplanering inför julhelgen har vi insett att det är dags för också, vi får ju kärt besök här i jul och sen vill vi ju hemskt gärna söderöver för att titta på de blivande föräldrarnas nya lägenhet också. Kanske hinna med en nöjestur på havet, ja det ska planeras i tid det som krokigt ska bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0