Up's and down's

Idag tror jag att jag gjort de sista kundbesöken för det här året! Visst låter det ganska OK? Samtidigt en viss vånda, vet ju att gör jag inga kundbesök säljer jag inget! Nästa i alla fall. Några kunder har börjat ringa mig när de ska ha grejer, är väldigt glad över det! Payback!

I går var jag i Hudiksvall med klent resultat, tom så klent att en kund hade stängt när jag kom dig.... kul, framför allt när man hade lucka innan och suttit och väntat in tiden! Men de hade haft strömavbrott och inte kunnat hålla igång verksamheten. Men de hade mitt telefonnummer.....

Idag var jag i Gävle. Vägen dit bestog av bitvis snöyra, snömodd och bussar som försökte prejas....

Fick en lucka även där och i min strävan att slå ihjäl tid hamnade jag på Din Sko. Hittade ett par stövlar utan klack (det närmaste man kan komma MBT utan att vara det) och när det visade sig att man fick 10% som ny kund och dessutom 20% om man blev medlem, så slutade jag fundera, 359 spänn för ett par mockasinsköna stövlar!Bertan har sin värsta veckor på året just nu, men jag hoppas han har ork nog i morgon så att vi kan åka in till stan och testa en av nattclubarna där som har infört en 40+ -kväll! Skulle vara SÅÅÅÅÅ roligt! Fast då blir det inte de här snälla stövlarna, då blir det högre klackar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0