Totalvinter

Ja, då har säsongens första snöfall inträffat. Rejält sådant. När vi la oss igår hade det blåst upp så det dundrade i väggarna och man undrade om takplåten tänkte ligga kvar även den här gången? Nåt tag där innan började det komma lite vitt i luften också.

När det var uppstigningsdags yrde det rejält och Bertan som skulle upp till Sollefteå var uppe och kollade om det gick att åka, men kom tillbaka till sängen. Sen har det fortsatt. Nu ligger det sådär 3 dm snö och det ser ut som ett julkort. Snöskyffel, snöslunga och plogning har det varit premiär på. Nu är temperaturen på väg ner, så det lär ligga kvar.

Skönt att han bestämde sig för att inte försöka ge sig ut. E4:an har varit blockerad på vet inte hur många platser, av tradare som inte kommer upp för backarna, ovanpå det självklart alltför många olyckor. Själv hade jag en inplanerad kontorsdag idag, ibland har man tur!

I morgon blir det Sollefteå och Kramfors för oss båda två. Bertan flyttade sina besök och mina var inplanerade sen tidigare. Nu håller vi alltså tummarna för en effektiv snöröjning även där på inlandsvägarna, samt att det inte kommer så mycket mera snö i natt. Det har lugnat sig nu i kväll, men kommer fortfarande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0