Rensning

Innan jag glömmer det ska jag nämna att det finns två nya inlägg på matbloggen www.eatit.blogg.se.

Dagen idag har varit väldigt lik gårdagen, massa vedklyvning och en del krattning. Solsken, kanske något varmare än i går och till slut grillning.

När jag öppnade garderoben i morse för att hitta nån lämplig t-shirt kom jag ihåg att jag ju glömt att slutföra projektet undan-med-vinterkläder-fram-med-sommarkläder.

Ibland har ju projekt en förmåga att växa, man är ambitiös. Så i stället för att bara byta plats på kläderna så inser man att det nu är läge att rensa. Så man börjar med det. Och det tar ju mycket längre tid än man tror! I princip varje plagg måste ju funderas över och oftast provas för att se om det ska få vara kvar ändå (fast det inte är använt på fyra år) eller hamna i slänghögen.  

Så inte kom sommarkläderna fram och vinterkläderna undan, nej. Men jag fick slängt tolv (12!) par byxor och sju kjolar! Sen hade väl tiden sprungit iväg och det var dags att laga mat eller liknande. Så rensaprojekt finns kvar - finns ett gäng kavajer, tröjor, t-shirtar, skjortor/blusar som behöver gås igenom! Ska ta ett tag i kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0