Nice, supernice!

Med tanke på hur gårdagen slutade var det inte så konstigt att dimman hängde i nivå med gräset i morse. Vi ställde in oss på en dag med regn, som utlovat, och såsade och slöade. Det märkliga var att vi fick ett strömavbrott på ca 1,5 timma nånstans vid 9.15.

Nån stund före lunchdags upptäckte vi att det började ljusna betänkligt på himlen. Även under morgondimmornas tid låg temperaturen på sådär 14 behagliga grader, men nu såg vi att det stigit rejält. Sen gick det fort. Himlen sprack upp, temperaturen sköt i höjden. Kläderna åkte av, bikinin på.  

Ungefär samtidigt fick vi veta vad strömavbrottet berodde på; ett åskoväder modell rejälare över Vännäs! Kanske var det det som rensade undan molnen, vi fick i alla fall en helt sanslöst härlig sommardag vädermässigt! Gissar att termometern tangerade 25, vår som är en glädjespridare visade 27.

Så, Baden-baden har säsonginvigts, som sagt även bikinin. Fast man försöker vara försiktig känns det att det hettar här och där. Men, vaddå? Det är så ljuvligt, härligt, skönt!!! Grilla, vara tvungna att spänna upp solskyddet, hur mycket bättre kan det bli????????? Vet att jag lagt in liknande bild förut, men då får det i så fall bli en traditionsenlig 1:a gången i år-bild!Kommentarer
Postat av: kim

wow wow wow, härligt och lyllo er. vi har haft varmt här också och ansikte och hals har ändrat färg :))

2010-05-14 @ 22:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0