Shortspremiär och så....

När vi åkte hemifrån på tidiga förmiddagen låg dimmolnen fortfarande kvar, men redan i Sundsvall började de lätta och solen kom fram. Sen blev det bara bättre och bättre. Temperaturen steg undan för undan och när vi var uppe i stugan strax före ett låg den på sådär 13. 

Efter lite lunch tog vårstädning utomhus vid, krattning och liknande. Solen gassade och efter en stund insåg jag att det faktiskt var shortsläge! Den sortens överraskningar är sådana man gärna tar! Så småningom blev det en paus med en öl på altanen och då var det även t-shirt av! Ljuvligt! Vår glädjetermometer hävdade 18 drygt, men kanske det var sådär 16 som varmast, totalt härligt underbart skönt!

Självklart grillar man en sån här dag. Att få både shorts- och uteätarpremiär sådär utan att man förväntat sig det, känns som en STOR bonus!Lika självklart blev det senare bastubad, och när jag tittade ut över sjön där solen målade guld, så drog det så alldeles sanslöst i badtarmen. Men jag gissar att det är sådär 4-6 grader i vattnet, så jag lät bli. Blir det fler sådana tillfällen är jag inte säker på att jag kan låta bli!

Dessutom var det en sanslöst vacker solnedgång, hoppas att det röda håller vad det lovar och ger oss en vacker dag i morgon också! Tyvärr blir det inte lika bra på bild som i verkligheten:Sen är det ju så att sonen fyller år idag. Det jag inte kan förstå är att han fyller 24. Han är ju yngst? Och jag är ju inte så mycket äldre? Dessutom är det ju bara några år sen han såg ut så här:

Grattis gubben!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0