Investeringar

Dagen igår ägnades åt kundbesök och sedan åt att flänga in och ut ur alla Birstas skobutiker, framför allt sportbutikerna. Letade efter den nya ballerinamodellen från MBT. Fastnade ju för dessa skor när jag köpte ett par sandaler förra sommaren. I höstas blev det ju en varmare modell och nu vill jag se lite prydlig ut i perioden mellan vinterskor och sandaler. Tyvärr hittade jag inga.

Idag var jag i stan i stället och på Intersport där fanns dom - men inte i min storlek. Så här ser de ut. Det är den ljusa jag vill ha. Men de lovade att ta hem i min storlek, så om nån vecka bör de vara mina.

Dessutom var jag och bestämde/beställde nya glasögon. De gamla är 3,5 år och det ena paret har ytbehandlingen krackelerat på, så de ser ut som jag inte putsat dom på tre veckor. Inget man vill vara officiell i. Det andra paret känns som dom håller på att falla sönder, så det var hög tid. Hoppas de håller till de nya kommer. 

Gjorde också en investering i vad jag nästan vill kalla en smärre revolution! Ett par solglasögon som man helt enkelt sätter på sig ovanpå glasögonen! Så himla smidigt! Dessutom trendiga och snygga! Enkelt och behändigt, precis som det är för alla de som inte behöver bekymra sig om glasögon! Tänk att tillverkarna inte kommit på detta tidigare!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0