Projektarbete

Ikväll kom han äntligen hem igen, mannen i mitt liv. Han har ju inte varit borta så länge, men det spelar ingen roll, vill ha honom hos mig.

Dagen har annars spenderats vid datorn med att påbörja projektuppdraget jag fick igår. Man tycker att det där ska väl gå lätt och fort, men när man väl sitter där så tar det sin tid, för man vill ju få det bra. I morgon har jag ett butiksbesök att göra och det hackar ju sönder dagen, så det lär väl inte bli lika mycket gjort på projektet då. Men hela nästa vecka finns ju att tillgå också, även om där är en hel del sköna helgdagar och vi har tänkt åka norröver under en del av dom.


Idag tycker jag synd om Vickie som återigen har åkt på en förkylning, den här gången verkar det som det är en variant med elak hosta. Som den mamma man är förmanar man om varierad och näringsrik/vitaminrik kost samt kläder efter väder och gärna tillräckligt med sömn. Men jag tror att det är de båda första som är den största boven. Sen är det ju så att man har år när alla virusar man träffar på biter sig fast och utvecklas, sen kommer andra år när immunförsvaret blivit stärkt av de åren och man står emot det mesta. Men för att få dessa tror jag att man måste hjälpa kroppen med just näring och vitaminer....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0