Nervarvning

Nu är jag tillbaka i stugan igen, så skönt!!!! Men saknar min älskling, lite tomt är det! Har tagit en rejäl bastu, riktigt kände hur en del spänningar släppte från axlar och nacke. Blir en del sånt, både av alla milen och alla nya människor och orter att hitta i.

Självklart kopplar man nu ner och vill bara vara, men måste försöka ta mig i kragen och boka för nästa vecka. Har bestämt att jag ska tillbaka norröver på måndag igen, försöka avverka Luleå, Boden och nån till. Lika bra att passa på när man ändå är halvvägs dit, hemifrån sett.

Besöken i Piteå gick bra, mycket trevliga människor och faktiskt en hyfsad order. Nu har jag nog fått både hotellet och bensinen betald, men ingen lön.... men som sagt, jag får ta det som en investering i framtiden.

Apropå investering ringde jag verkstan angående min AC som ju inte funkar. Att fixa den kostar "bara" 5500:-, visst är det spännande med bilar????? Visst kan jag låta bli, men hur kul är det att vara på långresa (eller kort, för den delen) när det är +25 ute och solen ligger på? Framför allt när man ska på kundbesök och vill vara hyfsat fräsch även på det sista för dagen? Lämna in, betala, och se glad ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0