Mellanlandning

Vaknade till en mulen himmel idag, vilket kändes inte bara OK, utan riktigt bra! Vi hade ju att städa ut lite innan vi skulle sätta oss i bilen och åka hemåt. Att göra sånt med det vädret som var igår, hade varit en ren och skär plåga! Men nu kom vi iväg i hyfsad tid i stället. Konstaterade innan vi åkte att under dessa båda varma dagar hade gräset blivit grönt och björkarna skirt gröna. Tyckte att det skulle bli spännande att se hur mycket längre det hade kommit hemma medan vi var borta. Där hade det ju kommit längre innan vi åkte.

Döm om vår förvåning när vi kom hem och såg att vi helt plötsligt ligger EFTER! Det var grönare 30 mil norrut! Åtminstone björkarna. Dessutom gick gränsen i höjd med Sundsvall. Dit ner låg temperaturen mellan 16 och 19 grader och i Sundsvall var björkarna rejält gröna. När vi kom nån mil söder om stan rasade temperaturen till 12 grader. Så det var väldigt tydligt hur långt söderut ryssvärmen hade tagit sig! Härligt att nån gång vara på rätt ställe, vid rätt tid!

I morgon blir det tillfälle att se hur det ser ut ännu längre söderut. Vid lunchdags ungefär åker jag ner till huvudstan. Sen blir det en kväll hos Kim, vad jag förstår kommer även Dennis och hans Heli, och också Vickie. Ska bli mysigt att träffa dem!

Sen blir det jobbande, vilket dessvärre innefattar att prata inför en massa folk. Usch, så sällan man gör sånt numera så det tar emot en del. Men - jag får betalt!!!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0