15-åring

Hade väldigt svårt att komma i säng i går kväll, det var så skönt att bara VARA! Men vid 1 insåg jag att nu måste jag knoppa in, men det var ju alldeles ljust ute och kändes som kvällen nog inte var slut än. Men somnade gjorde jag som ett utblåst ljus! Vaknade med samma sköna känsla - ahhh, det är HÄR jag är!

Var väldigt disciplinerad (olikt mig) och var igång med telefonen på morgonen. När klockan var kvart över tolv var det bokat som kunde bokas. Ibland ÄR jag duktig......!

Vid tre-rycket kom han äntligen, mannen i mitt liv! Det är inte längre sen än i måndags morse vi sa hejdå, men det känns mycket längre. Det blir ju så när det har inträffat massa nya saker, orter och människor i ens medvetande, det känns som det gått mycket längre tid än det har.

Det är ju så att idag firar vi 15-årig bröllopsdag, så det vankades skumpa, förrätt, varmrätt och efterrätt. Nersköljda med gott vin. Det härliga är att vi fortfarande är kära i varandra, fortfarande skrattar med varandra, fortfarande söker varandras sällskap och fortfarande saknar varandra när vi inte kan vara tillsammans!

Kommentarer
Postat av: syster

härliga ni är. så vill jag oxå få det någon gång :)

och så klart GRATTIS!!!

2010-05-28 @ 21:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0