Verkstadsbesök

Idag har röda pärlan varit på verkstan igen. Kanske är dags att sluta kalla den pärlan? Men den är en trogen vän och att saker slits får man ju räkna med efter nio år. Att den startar och rullar när det är under 30 minus gör att man nog kan kalla den pärlan ett tag till.

Det som åtgärdades nu var hjullagret på vänster fram, det var ju höger fram i somras, så det var väl inte annat att vänta. Lustiga (?) var när jag läste specen på vad de gjort när jag kom hem, och där står att de bytt hjullager HÖGER sida....? Det var ett ganska bra missljud i morse när jag körde dit den, som jag inte tror att jag hörde när jag åkte hem. Å andra sidan förväntar man sig att det ska vara borta när det är åtgärdat, och kanske sållar bort ljudet? Dessutom låter det ju en väldig massa nu när man kör, är det asfalt som på E 4:an så låter det mycket av dubbdäcken, när man kommer in på vår "sjöväg" så är den som en värre puckelpist och DÅ låter det mycket över huvudtaget! Får lyssna mer ordentligt i morgon när jag åker iväg!

Alltså har jag suttit hemma vid mitt skrivbord idag och ägnat mig åt planering och bokning av kommande vecka. En del säger nejtack, andra är inte på plats men har ändå nästan lyckats fylla veckan, vilket känns väldigt bra. Telefonvåndan sjunker också när det inte är första gången man ringer, utan man haft kontakt tidigare.

Igår var jag en sväng i grannstaden och fick in en riktigt bra order, den ska jag försöka leva länge på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0