Ja må han leva......

Idag blev jag mot min vilja ledig. Hade bara ett besök inbokat och de ringde och avbokade. Snyggt gjort ändå att meddela, dessvärre gör inte alla det. Har man då åkt 10 mil i onödan är man inte så glad, man hittar lätt alla svordomar man kan!

Så tiden ägnades att boka klart nästa vecka, vilket kändes bra, bättre och lättare att göra det en torsdag än en fredag.

Idag fyller min far 80 år. Han är den sortens människa som antingen lever till han blir närmare 100 (eller över för den delen) eller dör knall och fall. Jag tror på det första. Blir det knall och fall blir det genom olyckshändelse. Faktum är att han har två farbröder och en faster kvar i livet. Vid 80 års ålder.... och ja, de är äldre.

Så här såg de ut vid en släktträff för lite drygt två år sedan:Häromdagen när de hade töväder där nere i västergötland hade han varit uppe och skottat taket. Modigt, tufft, dumt, välj själv. Genom åren har han överlevt fler tillbud än de flesta. Alltifrån att ramla ner från tak till att krocka med älgar och varit nära att krossas av timmerspel som stannade precis när bäckenet började knaka. OM han dör, blir det genom en olyckshändelse.

80-åringen själv såg ut så här när vi firade midsommar hos honom i somras (med på bilden är hon som nyss flyttat in i sin ägandes lägenhet):Kommentarer
Postat av: diana

ja, jag ska verkligen passa mig för att bli mamma. det ser ju städat och fint ut nu men så visste de ju att jag skulle komma, haha. köket ska nog inte vara nåt problem, argentinarn är kock så det är väl hans heliga utrymme. spännnande det här :)

2010-03-04 @ 22:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0