Pappersfixande

Lite stressigt har det varit idag. Igår fick vi reda på att vår revisor kanske skulle ha tid att fixa våra deklarationer i påsk, alltså måste allt sammanställas och plockas ihop. Detta skulle jag hinna på tidiga förmiddagen.

På eftermiddagen skulle jag till tandläkaren för första gången på fyra år och hade tänkt hinna runt på stan och titta på lite glasögonbågar först. Ytbehandlingen på det ena paret av mina glasögon har liksom krackelerat och de ser ut som dom är totalt oputsade, inte kul! Så jag måste investera i nya, så är det bara. Det andra paret är på väg åt samma håll.

Men det här med att räkna ihop och sammanställa tar MYCKET längre tid än man tänkt; man trycker på fel knapp, telefonen ringer och gör att man tappar bort sig, man glömmer var man är osv osv. Så inte kom jag iväg till stan i god tid inte! Men till tandläkaren kom jag i tid och det var inte så farligt som jag befarat. Inte speciellt med tandsten, konstigt nog, inga hål, ingenting som var fel egentligen. Hon hade en röntgen som jag inte sett förut som röntgade runt hela huvudet och visade båder tandrötter och käkben. Tydligen nåt som är bra att hålla koll på för folk i min ålder, det är nu risken tilltar avsevärt för problem i dom regionerna. Men allt såg bra ut. Kan konstatera att jag har jävligt fula tänder, men som hon sa "god munhygien". Man får vara nöjd med det.

När jag kom hem igen fortsatte fixandet med papper hit och dit och är nu klar (tror jag), så nu börjar vi NEDRÄKNINGEN! För en gångs skull är jag inte bara beredd på, utan skulle till och med se fram mot, att ställa klockan tidigt och komma iväg! Men den förkylda maken får avgöra när vi åker.  Men hyfsat tidigt blir det! Längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0