TUR-mässa

Som förväntat var det vårkänsla i Göteborg. Under torsdagen var det visst 15 sköna grader. Tyvärr stog jag ju inomhus hela dagen, men både på morgonen på vägen dit och under kvällen, kändes det att det var rent ljummet i luften.

Kom ner på onsdag eftermiddag och åkte direkt till mässan för att checka montern och ordna det sista med monterbyggarna samt lite övrigt fix inför mässdagarna. Sen blev det mat på Hard Rock Café med tjejerna från Taxi Stockholm innan läggdags.

Mässjobbande 8.30 - 18.00 på torsdagen; så glad över mina MBT-skor som gör att jag slipper ont i rygg, ben och fötter fastän man står upp så många timmar! På kvällen TUR-party på Göteborgs inneställe Trägårn. De spelade det bästa från 70- 80- och 90talet, både per maskin och per liveuppträdande. De vi råkade hamna på (och blev kvar på eftersom kamraterna tyckte de var bra) var Style och Dr Alban. Grov flopp för mig, med andra ord. När vissa rum passerades hörde jag annat som passade mig SÅ mycket bättre, men vad gör man? Går dit själv och ställer sig och rockar loss? Näää, då skulle det behövts ett bra mycket större alkoholintag! Så jag var i säng i hyfsad tid och därmed i god form även fredag morgon.

Mässtiden blev inte lika lång på fredagen eftersom mitt plan hem gick 18.15, men hemma var jag inte förrän kvart i nio, naturligtvis blev avgången en kvart försenad. Men huvudsaken var ju att komma hem!

Hem till en genomförkyld make, han var ju risig när jag åkte, men har lyckats få det att bli sämre medan jag var borta. Nu är frågan bara om jag lyckats hålla det hela stången med adrenalin inför mässan (jag får inte bli sjuk, jag får inte bli sjuk!) och nu kommer att risa ihop eller om jag har bättre immunförsvar än han? Lär snart få veta!


Kommentarer
Postat av: Anonym

det heter STOD. tyvärr STOD du innomhus... INTE stog.

2010-03-28 @ 00:15:56
Postat av: Tina

Sant, skrev talspråk där.... Och så heter det inomhus som jag skrev i texten ovan, inte innomhus som i kommentaren ;-)

2010-03-28 @ 11:51:18
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: vickie

hahaha my mistake! t o m jag med MVG i svenska A,B och C vet faktiskt det. men slarvfel får alla göra :) puss!

2010-03-28 @ 22:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0