Ur led är tiden

Igår/i natt skulle ju klockorna ställas om. Planeringen var att med hjälp av makens förkylning och min trötthet efter mässan, komma i säng en timma tidigare än vanligt. Blev det så? Självklart inte! Brukar annars ställa om klockorna innan jag lägger mig, så att man är med i verkligheten när man vaknar i den nya tiden. Kom jag ihåg det? Nej! Allstå vaknade jag vid nio, kommer upp och efter en stund slås jag av insikten att klockan inte är 9.20, den är 10.20! Ingen höjdare! Hela dagen blir förryckt, inga mattider stämmer överens med vad kroppen säger.

Inte blir det bättre heller av det tråkiga vädret. Igår blev vi ganska glada när vi såg att det regnade. Efter ett tag insåg vi att det var underkylt regn, inte lika kul. Till och med gruset på gårdsplanen blev snorhalt! Träden blev vita eftersom vattnet frös till is samtidigt som det landade på träden.

Isen på träden ligger kvar även idag, molnen hänger gråa och tunga, men ingen mer nederbörd, tack och lov! Men segt, grått, tråkigt, förryckt och oföretagsamt har det varit idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0