Trött

Är nog ganska ringrostig när det gäller det här med att vara ute bland folk och arbeta. Det märks när jag som nu varit borta i två dagar med övernattning dessutom, är fullkomligt dötrött när jag kommer hem. Är väl i och för sig inte bara biten med att träffa människor i den här situationen, det är ju människor jag inte träffat förut, för det mesta får jag dessutom lista mig fram till var dom finns med utgångspunkt från kartan och nån slags känsla för åt vilket håll man ska köra osv, ofta tillkrånglat med en massa enkelriktat, så var det i Östersund. Självklart blir det lättare nästa sväng när man har träffats en gång och hittar bättre.

Hur som helst så håller tröttheten i sig även dagen efter, har varit riktigt seg idag. Dagen skulle ägnas åt att boka de två dagarna nästa vecka som jag ska vara ute. Fick tag på den första och ett OK, men sen sket det sig. Inte inne nu, kanske i eftermiddag, nästa var ledig osv. Får ta nya tag i morgon, om jag hittar några tag att ta i.....

Brukar inte tycka att regn är positivt, men den här tiden på året och med den här snömängden kunde jag inte tycka annat när jag såg att det regnade vid fyratiden i eftermiddags! Allt som får snön att smälta är BRA! Synd om Markus bara som kom ett tag tidigare och skulle ge sig ut på en löprunda precis då. Han verkade dock opåverkad som tur var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0