Söndag

Kim och Markus drog vid lunchtid. Tanken och avsikten med deras besök här var ju att få besiktiga den södra delen av Medelpad medelst skoter. Av det blev det inget. Vid försök igår visade det sig att snötäcket inte höll för skotern. Vi har gott om snö, men har ju haft uteslutande minusgrader i flera månader så snön har ju inte packat sig och blivit skare på, vilket krävs om man ska kunna köra skoter på den.

Själva gick vi ut och satte oss en stund i solskenet, men bortskämda av gårdagens ljumma väder och strålande sol gick vi in efter ett tag eftersom vi tyckte att det var aningen för kallt och lite skyar för solen. En viss skadeglad tillfredsställelse infann sig när vi förstod att det var riktigt snöoväder söderöver! Tyvärr hamnade ju Kim och Markus i det eländet också och det tog ordentlig tid för dom att komma hem.

Nytt försök med skoterfärder kan tänkas bli i påsk när de tänker komma upp till oss i stugan. Dessvärre är det nog risk att det är precis samma där som här. För egen del ser jag nåt så alldeles sanslöst mycket fram mot att få åka upp! Det är en så väldigt härlig, speciell känsla att få öppna upp för säsongen, allt det bästa har man framför sig. Vi fick i kväll reda på också att vår väg kommer att bli plogad till påsk, vilket inte gör saken sämre, vi har ju tidigare oftast använt grannens väg och pulsat det sista! Kanske går mina planer i lås om att göra en besökssväng uppöver i april och bo i stugan! Vore perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0