Lite gnäll och så.....

Våndan över om den här branschen, även med tyngre uppdragsgivare, går att överleva på, fortsätter. Grubblet finns där när man somnar och är kvar när man vaknar. Vet och förstår att enda sättet att få veta det är att traggla på ett år. Det är den tiden det tar att hinna runt hela Norrland och ge så många butiker som möjligt ett ansikte och få en kontakt. Men innan dess är jag helt bankrutt....men vad har jag att välja på? Arbetsmarknaden här är ju inte gynnsam, om vi säger så...........

Inkomsten från utflykten till Gävle här i veckan betalade bensinkostnaden, men ingen lön. Nästa vecka blir det en utflykt till Östersund, med bensin- och hotellkostnad, man kan bara hoppas på att få igen de kostnaderna. Usch ja, vem sa att livet ska vara lätt? Sådärja, nu har jag fått gnälla!

Såg på FB att den dottern som numera heter Bergenholtz i efternamn har gått med i en grupp som kallas "The Bergenholtz's of the world" vilket låter spännande och lockande. Har i många år velat släktforska, men sånt kräver ju lite tid. Men om inte förr så när (om) man blir pensionär så ska jag! Skulle vara roligt att utforska båda sidor, inte bara den Bergenholtzka!


Har ju glömt att meddela att det sedan några dar finns ett nytt recept på www.eatit.blogg.se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0