Göteborg nästa!

Hade tänkt mig en ganska lugn och händelselös dag idag, som lite uppladdning inför dagarna som kommer. Till viss del blev det väl så, men ändå mer av förberedelser i form av telefonsamtal, mail med vidhängande dokument som ska läsas in osv osv, än vad jag trott och räknat med. Men nu tror jag allt är förberett och klart så långt det går inför dagarna på TUR-mässan i Göteborg. Förutom min packning då, men den får fixas i morgon!

På förmiddagen kom det upp nya gardiner i kvällsrummet, gula den här gången. Kände att jag ville testa nåt nytt. Gult är en positiv glad färg som släpper in och silar ljuset på ett bra sätt.Vi har ju haft ännu en dag med solsken och vårkänsla. Temperaturmässigt har det väl varit uppe på nån enstaka plusgrad, men solen tär lite på snötäcket ändå! Och känslan!

De andra åren jag jobbat på TUR-mässan i Göteborg har varit snudd på smärtsamma på det viset, det har varit vår och snöfritt där nere, med vårblommor som blommat och penséer i kommunala planteringar. Sen har man åkt tillbaka till snö och vinter här. Ska bli lite intressant att se hur dom har det där nere, de har ju i år fått sin beskärda del av vinter också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0