Slit och släp

Som de arbetsmyror vi är (tur att vi är lika...) har det arbetats i anletets svett även idag. Bilen tvättades och vaxning påbörjades. Bara det att när det är ca 14 grader och mulet så torkar vaxet så förtvivlat sakta så man får vänta nästan en halvtimma innan man kan putsa. Dessutom får man väldigt ont i händer och handleder. Så halva bilen är nu vaxad, resten får tas vid nästa tvättning. Men väldigt duktig känner man sig!

Sen var det en stund med vedstapling, men det sliter så på ryggen, det går att hålla på ett tag, sen är det stopp.

Apropå kroppens stryk fick jag igår årets första myggbett. Inte alls kul och dessutom blev det ett sånt där som gjorde att halva armen svullnade upp. Förra året fick jag ju tre sådana och trodde det var nån tillfällig grej. Men nu var det dags igen. Blev biten på överarmen, i höjd med armhålan och nu är hela överarmen svullen och man ser hur det liksom "runnit" ner till armbågen. Det är också där som det kliar som mest, strax ovan armbågen, inte vid bettet, där gör det bara ont. Hela det svullna området är också alldeles varmt, gissar att jag har åtminstone 39 graders "feber" där.

Ett nytt inlägg finns också på www.eatit.blogg.se. Blandade ihop några olika recept pga att vissa saker inte fanns som skulle till det ena, och några inte fanns som skulle till det andra, och det blev riktigt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0