Sköna dar

Ibland är livet skönt och lätt att leva! Som när man har semester till exempel! När det finns möjlighet att ta dagen som den kommer och är, och fungera utifrån det.

Igår var det en vädermässigt tråkigare dag, så då påbörjade jag omarbetningen av en gardinkappa jag köpte på Myrorna för några veckor sedan när jag var här uppe och jobbade. Sen började solen att glutta igen, så då la jag det åt sidan och gick ut.

För en hel del år sen fick vi några gamla vagnshjul i trä, sådana där gamla järnskodda saker. Det var medan vi bodde i Väsby och vi hade dom på några olika ställen i trädgården där. När vi flyttade fick dom åka upp hit och här har dom stått i garaget sen dess. För nåt år sedan fick jag idén att använda dom precis i infarten till vår tomt här i vår lilla tresommarstugeby, men exakt hur, hade vi inte kommit fram till. Det slog mig att man kunde använda teglet vi har liggande och palla upp dom med. Detta satte jag igång med när solen gluttade.

Tegelstenar är tunga kan jag konstatera, ävenså stora vagnshjul. Med förenade krafter fick vi dom på plats och det blev riktigt snyggt!Idag har det varit soligt och fint, men blåsigt och inte speciellt varmt. Väder som gjort för att tvätta mattor - igen....... men nån måste ju göra det! Bertan har jobbat på sommarbastun som tar stora kliv mot invigning! Nu är det panel i taket och på två väggar. På bara två dar!

Men nu ska vi ta en sittning i den gamla bastun! Ingenting att glo på på dumburken, så då är det bättre att ägna sig åt NJUTNING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0