Så härlig dag!

Helt sanslöst fantastiskt skönt att få en sån här underbar start på semestern! Framför allt med tanke på att våren varit rejält kall och inte bjudit på några sköna dagar. Hemma har vi suttit ute och ätit en (1) gång på hela våren. Vi har haft bättre tur när vi varit här uppe. Så även idag.

Solen har strålat från en molnfri himmel hela dan. Började dagen i solstolen på altanen men det blev ganska snart för varmt och flyttade ner till bryggan i stället. Där fläktar det mer.

Hade sagolik tur när vi skulle åka till byn och handla virke till sommarbastun. De hade precis stängt men lät oss komma in och ta det vi behövde och komma tillbaka på måndag för att betala! Hade vi kommit tre minuter senare hade ägaren hunnit försvinna och vi fått återkomma nästa vecka. Ibland har man flyt!!

Händer lite olika saker runt omkring här i kväll. Grannens barn släpade hit en badtunna och skulle låna vår vattenslang för att fylla den - det var enklare än att göra i ordning den egna slangen och pumpen. Det ska ju eldas också under en sådan för att få vattnet varmt. Undrar om vi vågar gå och lägga oss innan vi vet om elden slocknat ordentligt? Häromdagen brann en sådan tunna upp när gnistor från eldningen spridit sig till tunnan, det hela höll på att ta med sig boningshuset och allt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0