Hemvändaronsdag!

Det har inte varit speciellt upplyftande eller lönsamma dagar i veckan. Halvtaskigt väder och en massa nejtack.

Igår blev det ett hastigt race med gräsklipparen mellan två regnskurar för att få av det värsta, det ska ju klara sig i en vecka nu, och hade redan vuxit på sig ganska bra. Det var väl det roligaste igår.....

Roligare då att starta färden hemåt idag. Hade ett kundbesök i Ö-vik på vägen och fick där ordrar för båda mina uppdragsgivare. Inte för att det betalade bensinen under de här dagarna, men väldigt skönt ändå!

Oerhört skönt att komma hem! Bertan som varit i Gävle/Uppsala/Stockholm och jobbat medan jag varit norröver, kom nån timma efter mig, puss o kram blev det!

Gubbsen som ska grundlägga renoveringen av mitt arbetsrum kom i måndags och rev bort en del av de gamla bärlinorna och har gjutit nya plintar och lagt nya bärlinor. De hade även varit här idag och byggt trossbotten och lagt i isolering. Det luktade hemskt illa inne när jag kom, tror det är isoleringen som har nån äcklig lukt. Vädrade och vädrade men det vill inte släppa. När man öppnar dörren in dit, slår lukten emot en. Men bra blir det säkert:Gissar (och hoppas) att de kommer igen i morgon och lägger golvet. Då bör lukten dämpas. Värsta är att det nog fattas en del golvbrädor. Vi ska ju återanvända trägolvet även i det här rummet, men några brädor var skadade, så vi måste ersätta dom. Tror att vi hittat sådana som kan fungera, de är inte riktigt samma dimension, men efter slipning ska det nog bli bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0