Första semsterveckan

Den första semesterveckan har varit härlig! En dag har vi ätit inomhus och många dagar har vi legat i solen ett par timmar och jobbat några timmar, badat, grillat och haft det oerhört skönt!

 Igår lånade vi svärmors vedklyv och idag har jag börjat klyva högen som blev när vi tog ner några björkar runt huset som vi var oroliga höll på att äta sig ner i vattenledningarna. De har ju en förmåga att göra det, de törstiga björkarna.

I bastun går det framåt, nu är panel uppsatt på alla väggar och nu håller Bertan på med lavarna. En lampa har kommit upp och även sådana viktiga saker som inbyggda högtalare. Vi har ju en allvarlig faiblesse för att lyssna på, och sjunga med i, en massa bra musik när vi bastar. Alltså måste det till en bra musikanläggning, även om vi kanske inte kan ha så hög volym därute i nya lilla bastuhuset som vi haft inne i nuvarande bastun. Men icke förty ska det finnas – det är ju inte alltid det finns folk i husen runt omkring.   

I förra veckan beställde jag ett par MBT-skor från en nätsajt. I butiken i stan kostade de 2500:- och på nätet ca 800. Nån sajt som jag trodde hörde hemma i USA. När jag fick kvittot var det massa kinesiska tecken, så jag trodde att nu har jag blivit rejält blåst på mina pengar. Men idag kom dom faktiskt, redan får man säga, eftersom posten dessutom är eftersänd hitupp.  Och jodå, de kom från Shanghai! Det tråkiga var bara att de är för stora, trots att jag provat storleken i butiken i stan.  Får se om det funkar att lägga i en sula, annars får jag sälja dom på  Tradera eller nåt. MBT Changa Birch om nån är intresserad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0