Det ena efter det andra....

Mina nya glasögon funkade inte speciellt bra, såg sämre i dom än i de gamla. Men eftersom jag varit på Norrbottensturné i 1,5 vecka har jag inte haft möjlighet att gå tillbaka och kolla vad som är fel - mitt huvud eller brillorna. Idag gjordes det och optikern var motvilligt, men ändå, benägen att hålla med om att de gamla styrkorna nog hade varit lika bra som de nya. Men han var ett proffs, vinklade och böjde till dom på ett bättre sätt och nu funkar de. Men faktum kvarstår, de nya tillåter ögonens muskler att ytterligare slappna av och om några år kräva ännu starkare glas...gillar det inte!

Solen strålar på oss även här uppe, men det är ingen överdriven värme och det blåser halv storm. Men när bilen stått stilla i solskenet blir det ändå varmt i den och eftersom jag ju inte har nån fungerande AC i bilen skulle jag vrida på fläkten när jag var klar i stan - och vad händer? Jo, fläkten har pajat - igen! Blir totalt jävla bindgalen, det är bara ett år sen det var samma fel!!! Kastar mig över telefonen och ringer verkstan, ska ju få AC:n fixad på måndag, men de hinner såklart inte få hem några delar till på måndag.... det får alltså bli ytterligare ett besök.

 Varför, VARFÖR kan jag inte få vinna lite lagom med pengar för att köpa mig en ny bil? Min röda pärla går som ett urverk, motormässigt, men allt annat verkar rasa ihop oftare och oftare. Snart har jag lagt lika mycket pengar på reparationer som en ny likvärdig skulle kosta. Problemet är bara att jag inte har pengar tillräckligt att lägga ut på en gång för att köpa en ny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0