Mysdagar

Gänget landade vid tolv-halv ett natten till söndag och sen har allt gått i ett, därav inga blogginlägg. Bra har vi haft det på de allra flesta sätt, ingen åska, men heller inte så varmt och fint som innan de kom. Normalt svenskt sommarväder, skulle man nog kunna säga. Solat lite, badat lite, men som sagt, lite svalare, lite mer moln.

Väldigt, väldigt roligt och trevligt att ha dom här! Men det är synd och tråkigt att inte Vickie hade möjlighet att komma samtidigt. Vet att vi alla saknar henne och vet att hon hade velat vara här nu om hon kunnat! Har pratat om att försöka få till en get-together här nästa midsommar! Kom fram till att de nu vuxna barnen faktiskt inte har varit här en midsommar sen -95, och skulle nog uppleva den på ett helt annat sätt nu i vuxen ålder. Umeå ligger såpass långt söderut så här finns ingen midnattssol, men det blir ju inte mörkt. Det blir nästan skymning, sen ljusnar det igen! Även så här långt in i juli är det betydligt ljusare än söderöver, men en klar midsommar är en höjdare!

Efter ännu en grillmiddag med Kims jättegoda sallad blev det lite kubb - revansch i morgon - sen var det vissa som trodde det skulle gå att fiska från bryggan, eller knappt ens lämna land:Andra var bara glada:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0