Svek

Varför är det så himla svårt att hålla föresatser? Hade lovat mig själv (även den här sommaren) att NU skulle det absolut promeneras åtminstone en liten halvtimma varje dag! Menar, hur svårt är det att hålla - egentligen??? Jag har semester och disponerar min tid efter eget huvud. Men blir det av? NEJ. Finns oftast nåt att skylla på, för varmt, för kallt, kan inte bryta det jag gör just nu, måste börja med nåt just nu osv osv. Så på snart 2,5 vecka har det väl blivit 4-5 promenader, varav en faktiskt idag. Men fortfarande minst 10 för lite. Och det känns runt midjan....

Tog med datorn till svärmor idag och visade bilder på hur vi har det hemma och vad vi gjort. Trots att vi pratat om det i fyra år har hon nog inte fått klart för sig tidigare vad vi faktiskt gjort, att det inte handlat om omtapetsering precis.

Snackisen i övrigt i Sverige de senaste dagarna är väl förutom vädret Littorin och vad han gjort och inte gjort. Han har väl under sin ministertid inte gjort något speciellt bra intryck på mig. Känslan man fått när man sett och hört honom är ytterligare en människa som ser det sk "apberget" von oben.

Men är det så, att den verkliga anledningen till avgången är ett sexköp som han blivit beordrad att avgå på grund av, och istället för att erkänna detta, med tårar i röst och ögon hänvisar till att media är så elaka mot hans barn, och att han inte orkar med detta - då är han precis så kall, falsk och egoistisk som han verkar. För då använder han barnen som en draperi för att skydda sig själv och dessutom försöka skaffa sig sympatier för att han minsann offrar sig själv för att värna dem, fastän det i själva verket är precis tvärt om. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0