Snart klart!

Mulet i morse när jag kom upp, så det var perfekt att klyva de sista stora vedklamparna. Nu är det bara pinnarna kvar! Ska bli en mulen förmiddag i morgon också så då passar det bra!

Fick lov att göra oss en sväng till stan för att få tag på rätt virke att bygga bastulavar av. Så Bertan dumpade mig i stan medan han åkte ock fixade virke. För min del blev det under tiden en ny bikini, ett par shorts och två solklänningar under tiden. Allt på rea!

När vi kom hem igen sken solen och det blev såklart grillmiddag.

Nya bastun är som sagt i det närmaste klar. Bastuaggregatet är monterat, elen inkopplad och fungerar. Det enda som fattas är just lavarna. Vi skulle kolla om man får solen i ögonen eller inte där nere nu, och naturligtvis sprang jag rakt in i glasdörren mellan omklädningsrum och själva bastun. Med solglasögon på näsan och en dörr helt i glas, såg jag den faktiskt inte. Kontentan av denna fadäs är att en liten söt skylt med "Bastu" på kan spara krossade näsor!

Går allt som det ska blir det i kväll sista sommarkvällen vi sitter i inomhusbastun! Med två stora fönster mot sjön blir det detta vi tittar på sen!


Kommentarer
Postat av: kim

Nice, supernice!

2010-07-06 @ 20:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0