Gråtung dag

Söndagen/gårdagen gick i ett. Först att packa och hjälpligt städa ur husen där uppe, lasta bil och släpvagn och iväg i regnet. För såklart skulle det regna, inte bara vara mulet.

På vägen hem var ju bjudna på middag hos Kim och Markus i stugan i Höga Kusten, eftersom vi ändå skulle in dit och dumpa av Dennis och Heli. Mycket gott och behändigt för oss! Dessutom fick vi äntligen träffa Markus föräldrar. Efter dryga sju år var det ju faktiskt absolut på tiden!

Dagen idag har inte varit nån höjdare, mulet, disigt, grått och duggregn. Det lovades uppsprucket molntäcke till eftermiddagen, men när den inföll hade SMHI kommit på andra tankar och lovar nu att det spricker upp i MORGON eftermiddag i stället!!! Så pålitliga är dom!

Temperaturen har legat mellan 13-14 grader hela dan och rått/duggregn, så vi fick faktiskt lov att elda på sena eftermiddagen. Ska fasiken inte behövas när det är högsommar! Vart tog den vägen?

Har försökt komma igång med lite jobb, det finns papper som ska fixas/sorteras/åtgärdas, planering som ska göras; vilka kunder kan/ska jag besöka innan mässan, snart efter mässan, vilka ska ringas osv. Som vanligt tar allt sånt där längre tid än man tror.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0