Gräsklippningsrace

Igår efter lunch åkte vi söderöver för att kolla att huset inte brunnit ner, klippa gräs och för Bertans del ut och jobba en liten sväng.

Såklart hade gräset vuxit hej vilt, det som var bra var att den nysådda delen av gräsmattan fått lugn och ro medan vi varit borta och nu vuxit till sig så att man kan klippa den och inte längre behöver vara försiktig när man går där.

Buskarna som sorkarna gått hårt åt under vintern har fått en ny skjuts och vuxit som bara den! Lustigt med det, för det har varit samma sak här. Sorkar/råttor har gnagt på barken under vintern och vi trodde i våras att allt hade dött. Men det har visat sig att av nån slags överlevnadsinstinkt har växterna skjutit mycket fler nya skott än vad de annars gör och de flesta är yvigare och finare än vad de annars skulle varit. Inget ont som inte har nåt gott med sig!

Så gräset klipptes en första sväng i går kväll med skären högt ställda och sen körde jag ett lågt ställt varv i förmiddags. Efter lunch åkte vi norrut igen.

Nu har det inhandlats en matta att lägga över golvet i nya bastun för att dämpa inflödet av luft. Om bara en liten, liten stund ska vi in och kolla vilken effekt den gjort! Och titta ut över sjöglittret....och bada! 

Uppdatering:

Har haft en helt underbar kväll med bättre värme i bastun, ljum vindstilla kväll, ett dopp i solnedgången i ett vatten som säkert höll 22 grader! Sådär så man bara ville fortsätta flyta runt och leka delfin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0