En dag i solen

När jag vaknade i morse hängde dimmolnen som drog in sent i går kväll fortfarande kvar. Så på fem minuter var de borta! Det är fascinerande hur fort vädret kan ändra sig! Efter det har solen strålat mot oss hela dagen.

Gårdagen var ju inte lika vacker. Inte förrän frampå eftermiddagen när det sprack upp ordentligt, så dagen idag har tagits tillvara. En del skulle kalla det för att pressa. Jag kallar det att ligga på bryggan och njuta av solen, dra nytta av fläktarna från sjön och bada så ofta man känner sig lite småsvettig. Det har blivit ganska många dopp idag. Också.

Nu verkar det dock som de skitiga sörlänningarna tänker skicka upp sina åskoväder till oss. Skyar som håller på att bli moln täcker nu himlen och SMHI säger att det ska bli regn. Kan väl kanske behövas lite väta på gräsmattan, men det känns ändå onödigt!

Hoppas att gänget som är på väg hit upp i kväll slipper en massa regn; mulet väder är OK när man åker bil, men regn kan bli jobbigt. Kim, Markus, Dennis och Heli är på väg hit. Av olika anledningar är de lite försenade; halv åtta var de i Gävle, så klockan kan nog bli både två och halv tre i natt innan de är här. Undrar vad vi ska hitta på för skoj för att hålla oss vakna? Titta på åskovädret????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0