Ring ring

Det är så mycket lättare att ringa sådana man har hunnit skapa nån relation med, än folk man aldrig har träffat, eller bara träffat en gång. Men efter en del modsamlande tog jag tag i det och fick tag i ett antal. På det hela låter det positivt. Fortsättning följer både denna och nästa vecka. 

Ett störande moment i det hela är Facebook. En företeelse jag hittills inte ansett mig ha nån nytta av, men nu kan jag inte låta bli att glutta in där i både tid och otid. När man dessutom inte tycker det man ska göra (ringa) är väldigt roligt, blir det ännu fler gluttar! Vad värre är, är att fortfarande inte är säker på att det verkligen är nåt jag behöver!   Men det roliga är ju att jag fått kontakt med folk både från dåtid och forntid. Forntiden är nog det allra roligaste!

Kallt har det blivit igen, -17 i morse och detsamma nu, mitt på dan något mildare. Det går ju åt så rackarns mycket ved! 

Kommentarer
Postat av: kim

hehe sa ju att FB var beroendeframkallande. Det går över efter några månader när man liksom hittat, blivit vän med och pratat med alla gamla människor man känner :)

2010-01-15 @ 09:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0