Pratsjuk

Efter senaste tidens arktiska kyla har det nu mildrats. Igår hade vi som varmast -3 och när solen låg på fick vi faktiskt takdropp! Årets första vårtecken!? Kanske lite väl optimistiskt innan ens alla julattiraljer är bortplockade, men ändå. Hur som helst har temperaturen idag legat på mer normala - 6 till -8.

I morse åkte Bertan iväg på den sedvanliga vinterkonferensen, åter på torsdag kväll. Ser väldigt mycket fram mot andra tider (arbetsmässiga) när jag inte heller är hemma på dagarna utan är ute på jobb. Då spelar det mindre roll att han drar iväg. Som det är nu och även tidigare när jag jobbat hemifrån, blir det helt enkelt för ensamt, jag behöver prata med folk! Men nästa onsdag är det min tur, då ger jag mig iväg till storstan för att jobba på Formexmässan. Då lär man definitivt få mer än sitt lystmäte vad beträffar att se och prata med folk!

De närmaste dagarna ska ägnas åt en del telefonerande för att boka in kunder att besöka montern på mässan. Det är ju inte min favvogrej, men det ska nog gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0