Nattplanering

Egentligen har det varit en ganska händelselös dag, åtminstone om man ser det i stort. Ser man det i den mindre skalan så har jag äntligen målat väggarna i blivande tvättstugan en första sväng. Igår gav jag mig i kast med att slipa spacklingen jag gjort tidigare. Det var inte kul, kan jag säga. Mycket spackel - mycket damm. Det hamnar ju inte bara på golvet, utan i håret, på kläderna och i luften/andningsvägarna. 

Men som sagt, nu är första målningen gjord. Igår kväll när jag skulle sova drog hjärnan igång detaljplanering för tvättstugan. Inte alls MIN mening, men hjärnans. När den var klar drog planeringen för badrummet igång. Tvättmaskinen och varmvattenberedaren ska ju flyttas in till tvättstugan när den är klar, därför kommer det ju att hända saker i badrummet också. Nere i lillstugan står det ju en gammal köksbänk, säkert sen 20-30-talet. Den har jag tänkt ska bli tvättställsunderrede i badrummet så småningom. 

Som sagt, hjärnan jobbade, men jag var inte riktigt med. Jag vet att jag hade löst allting, men jag kommer inte helt ihåg vad jag kom fram till eftersom jag somnade när jag var klar. Men det kommer nog tillbaka när det behövs.

I morgon ska det målas igen. När det är färdigmålat - i morgon eller på fredag - ska vi börja titta på golvmattan. Den är inköpt och ligger och väntar. Golvet har jag också spacklat, så det är bara att dra igång när målningen är klar!! Ser fram mot att få det klart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0