Mässdagar

Tre av fyra mässdagar är nu avklarade. Den första var naturligtvis den jobbigaste; hade ju inte träffat alla som jag skulle jobba med och övriga bara en gång, 5000 artiklar att lära sig, handdatorer och annan teknik samt alla andra rutiner och processer av olika slag, som grädde på moset en arbetsdag på 11 timmar - utan lunch eller ens sitta två sekunder. Men det gick på adrenalin. Dag två hade ju en del av ovanstående börjat sätta sig, samt att arbetsdagen var två timmar kortare. På kvällen gemensam middag på lokal. Dag tre, idag, har också rullat iväg.

Den fick dessutom en synnerligen trevlig avslutning, Vickie kom över med en stor påse färska räkor, baguetter, bullar och godis. Kim och Markus har åkt upp till Höga Kusten så vi hade lägenheten för oss själva och åt, pratade och hade allmänt mysigt och trevligt! Helt suveränt!

Nu återstår fjärde och sista mässdagen som förmodligen blir den värsta, eftersom allt i den 250 kvadratmeter stora montern ska packas ner. De som varit med förut säger att vi är klara sådär vid halv elva- elva. Betyder 14 timmars arbetsdag.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0