Kallare

-30 i morse. Bertan skulle ju ut och jobba, men bilen ville inte. Han fick lov att plugga in värme på min och ta den. Men även den röda pärlan var lite frusen och seg.

Det verkar som det bara är att gilla läget, vädret verkar hålla i sig ett tag framöver. Ingen risk att man råkar ut för vätske- och saltbrist som sonen i Thailand....

Idag anlände vår nya varmvattenberedare medelst lastbil och blev avställd utanför dörren, bra service! Sen ägnades några timmar till att tyda instruktionerna över hur man kopplar ihop rör och termostater och inlopp och frånlopp och säkerhetsventiler och.... vi tror att vi har fått det rätt.....lär visa sig!

Och så har tvättstugan blivit färdigmålad! Finns inget tråkigare och mer oinspirerande än att måla vitt. Framför allt inte för tredje gången. Men i ett sådant litet utrymme kan det inte vara nån annan färg än vitt. Sen ska det ju lite tygskynken för garderober och bänkar, så där kommer lite färg in. Det ska även upp lite kakel och jag vet att vi fick kakel över från köket som jag hellre använder än alldeles vitt kakel. Men vi hittar det inte! Allt annat gammalt kakel dyker upp, men inte det. Frustrerande och irriterande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0