En ovanlig fredag

En vanlig fredag har vi inte Vickie här. En vanlig fredag är det inte ovanligt med karaoke. Eftersom det inte är en vanlig fredag, eftersom Vickie är här, har vi för ovanlighetens skull tittat på både Let's dance och det nya programmet Solsidan. Solsidan hade man ju en hel del förväntningar på med tanke på skaparna och skådespelarna och det blev en hel del igenkänning och fniss. Ser fram mot utvecklingen av storyn.

Att titta på Let's Dance är också tilltalande. En del av deltagarna borde inte vara kvar, exempelvis Willy, enbart kvar för sin folkliga popularitet, inte dansnivån. Andra är det riktigt nöjaktig att se, Stefan Sauk till exempel.

Men det Let's Dance mest lämnar kvar hos mig, är en stark önskan att själv få några veckors drillning av en dansexpert, såsom deltagarna får. Snacka om totalhöjdare, så alldeles sanslöst härligt, roligt det skulle vara! Framträdandet i TV skulle jag inte vilja ha, men just att få lära sig dansa dessa danser, med och av ett dansproffs! Ååååå, vad roligt det skulle vara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0