Kakling

Idag har utetemperaturen varit mer dräglig, den har varierat mellan -12 och -15. Vi vågade oss till och med ut på en liten promenad vid lunchtid, har knappt stuckit näsan utanför dörren den senaste tiden! Jätteskönt att få röra lite på sig.

Jodå, kaklet hamnade på väggen i dag! Har ju vid det här laget kaklat några olika utrymmen och ställen, men får ändå världens adrenalinpåsprut när jag drar igång. Förmodligen för att man vet att man har begränsad tid på sig. Både för att använda fixet och för att kunna korrigera eventuella missar.

Tyckte att jag hade kollat noga och att det var samma storlek på de båda sorterna, men när det hamnade på väggen upptäckte jag att det skiljde ca 1 mm i storlek. Men, what the hell, det lär inte synas. Inte så mycket i alla fall. Dessutom är det VÅR vägg och det är VI som ska se det och DESSUTOM  vara domare!!!!!!!!!!!
Med fix fortfarande lite utkletat ser det ut så här just nu:Listen är bara en stödlist och ska ner i morgon. Då ska även fogmassa dit. Vis av erfarenhet vet jag att då kommer nästa adrenalinpåsprut! Det är ju samma där, tiden är begränsad och man vill ju att det ska bli BRA!

Men alla som känner igen det blå kaklet från Väsby och det vita samt småmönstrade härifrån, visst blir det perfa?

Eftersom det är lördag intogs ju en liten smakrik ostbit efter maten. Ikväll blev det Camemberten vi fick av Kim och Markus i julklapp. Den var helt ljuvlig! Den var nästan flytande och bara smalt i munnen! Så gott!

Kommentarer
Postat av: Syster

Blir väldigt snyggt ju!!!

2010-01-10 @ 00:08:09
Postat av: kim

Det ser väldigt fint ut, det passar väldigt bra ihop. på bild syns då ingen storleksskillnad!har du hört nått från dennis sen nyår, du kan väl maila!?kram

2010-01-10 @ 00:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0