Facebook?

Sen en tid tillbaka har jag ju förstått att man ska finnas på Facebook, men har ju sett både för- och nackdelar med det och därför valt bort det. Men som den lättpåverkade person man ändå är så har jag ju nu trätt in även i den världen. Men faktum är att jag ännu (efter ett dygn, ca) inte riktigt sett fördelarna och nyttan med det. Kan nån motivera och förklara nyttan för mig?

Ikväll är sista kvällen här i stugan för den här säsongen, alltid lika vemodigt. Det är vemodigt (vet att jag uttryckt mig så vid andra tillfällen också) även när vi vet att vi kommer tillbaka efter några veckor, men nu är det på ALLVAR vemodigt. Men OK, det är bara tre månader kvar till vi kommer tillbaka, och då är det snart vår! På en del ställen i landet ÄR det vår då, i påsk. Men här lär snön fortfarande ligga djup. Men, ljuset är tillbaka och hopp om värme!

Men, nu ska vi in i bastun för sista gången - svettas, sjunga med, packa in håret, raka armhålorna, dricka bastuöl på altanen och allmänt må jävligt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0