Det börjar dra ihop sig

Känner i kroppen att det börjar dra ihop sig för en utmaning som heter duga, Formexmässan i fyra dagar. Fyra långa dagar, samt att onsdag eftermiddag också kommer att tillbringas där med att försöka lära sig produkter och handdatorer och allt annat. Har ju inte träffat de jag ska jobba med heller mer än en gång förut.

Har fortsatt mitt ringande idag för att försöka få folk att komma till montern. Det hörs att det är några år sedan någon var hos dom och pratade för företaget. Det är positivt så tillvida att det finns tillväxtpotential för mig. Negativt såtillvida att dom har hunnit hitta andra leverantörer. Älska utmaningar, säger dom... är nog bäst det!

Har börjat förbereda inför de dagarna i övrigt också; hackat med saxen i luggen, putsat på hårfärgen, gå igenom vilka kläder som ska med osv. Det är svart eller vit tröja som gäller, de ska ha med Pikettröjor till mig, men alla är tydligen i herrstorlek... Inte för att jag är liten precis, men det beror nog ändå på vad det är för storlek på herrtröjan, S funkar nog. Tar med en del eget i de färgerna (har inget svart) så får det lösa sig.

Nu har vi haft betydligt mildare väder i två dagar, mellan -2,5 och ner mot -5. Känns lite lättare att gå ut när man inte håller på att förfrysa öronen bara av att gå ner till brevlådan. Just nu vräker det ner snö också vilket känns mer onödigt.

Kvart över sju i morse kom vår torktumlare. I kväll var vi ju tvungna att ställa den på plats och även diskbänksskåpet och lägga på en bänkskiva provisoriskt för att få en bild av hur det kommer att se ut. Det är bara att konstatera att det blir skitbra!Till vänster om skåpet kommer tvättmaskinen att stå och bänkskivan (vi har en lång också) ska gå över det hela. Den här kortare ska kapas på längden och läggas innanför den långa där det är en glugg under varmvattenberedaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0