Bistert men framåt

Känns som det varit en halvseg dag idag, det blir så när man inte kan göra så mycket. Har varit kallt som rackarn hela dan, -19 som varmast så det blir inga promenader precis. 

Igår var vi in till Kvissleby en sväng, Vickie och jag. Gick Köpmangatan i halva dess sträckning och var inne i en klädbutik och en Second Hand. Naturligtvis hittade Vickie pärlan i butiken, hon har absolut näsa för sånt, en lurvig fin pälsmössa som var ursnygg på henne. Jag ville också bli fin i päls, och det fanns fler mössor, men ingen som var stor nog för min tjockskalle :-( 

Det enda som fick följa med mig hem var en bleckburk. Den kommer att pryda sin plats och fylla sin funktion i vår nya tvättstuga! Där har vi idag avancerat med finplaneringen. Har ställt dit dammsugare och liknande attiraljer för att se hur mycket plats allt sådant tar. Även ett dubbelrack med trådkorgar för smutstvätt har kommit dit. Det har gjort att vi ser hur mycket yta det blir kvar för övrig förvaring i den tredje sektionen längs väggen som inte härbergerar maskiner. Där blir det väggskenor och konsoler för hyllor.

Meningen var ju att elektrikern skulle varit här igår, fredag, och kopplat in elen, men han blev sjuk. Nu hoppas vi att han kommer under nästa vecka. Ser väldigt mycket fram mot att få ta det hela i bruk! Vi hoppas på det bästa och flyttar in tvättmaskinen dit i morgon, så även den blir inkopplad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0